2017. október 1., vasárnap

Egy hét nyersen


Hétfő
De rég volt...


Tofu gulyás (babbal, kukoricával), csirkehús (pörköltös), zöldség (répa, zöldbab keverék), mojito (néalko).

Este futás.

Ez nem is ott készült.


Kedd

Reggel erkölcsi, este kórház. Lentebb a rettenetes ízű "sör."


Szerda 

Kókusztejes cékla, marhafasírt, sertéshús (pörköltös), sült brokkoli, chilis guacamole, grapefruitlé.
 
„like this.”
„like that.”

by Jakub, a tréner, minden mondat után, ott is, ahol nem lenne szükséges. :D

Karlín
Csütörtök

"Tudom már, miért csinálom. Pénzt szerezzek – vehessek telket, nyaralót... ne legyek otthon...
Rendben, csak nem akarok beteggé válni közben."

Vagy másért is? :\


Elég nehéz ezekkel a fapálcikákkal, amiket a fogdoki adott.

Péntek

Na, ezekre a napokra már jobban emlékszem, pedig többet ittam.



Kölcsön hajszárító. Így is ott voltunk háromnegyed hatig (9-től) de legalább kb. majdnem 2 óra szünetünk volt. Megtudtam, hogy valszeg Karácsonyra se mehetek haza, talán Szilveszter, és a szabadnapokkal is gondok lesznek.

Arról írok a kis füzetembe, hogy nem akarok robottá válni, de amikor "kicsöngetnek," már nem érzem magam annak. Angolul beszélgetek, magyarul beszélgetek.


kicsit rendőrnős, de ma fotózták a fejünket
Sör, fura srác. Nemakarokvelebeszélni, de rosszabb, ha csak később szembesülök vele. Cigibűz. Megkérdezi, hányas a lábam. Imi szerint ne barátkozzak vele.

Hála Isten, szombaton költözik.

Szombat

WC illatosítót lőttem véletlenül a mennyezetre – 1 perc múlva eltűnt. Elindulok a futamra. Átkelek a hídon. Ahogy átérek, bűz és vizelő hajléktalan a sötétben, meg még más is, és már megint de jó nekem, úgyhogy inkább visszarohanok, alternatív útvonalat találok.

Ez a 7. kerület. Nem vagyok elragadtatva.

De ettől nagyon.
Kisebb lett a park. Futok. Nem esik olyan jól. Edzés, gyerekek, kutyák, állatkert.


A ruháimat a zuhanyzóba akasztom száradni, miután kimosom őket manuálisan. 14 órától várost néztük. Hegyet másztunk. A 40 látnivalóból 4 lett. Attila meg én rohanunk, Monica mögöttünk. Magyar a Palladiumban a Santa Fe-s nő. 5 gombóc fagyit eszek, nem egyszerre. Vonatos söröző. A legjobb barna sör.

Vasárnap

Ma önkéntes fordítás a RIROSZ-nak, el is készülök vele.

dögöjjé meg, Word kétezertizenakárhány
Ugyanott sör, mint péntek, de ma már vizezik. Olyan ez, mint a színház, pénteken és szombaton a legdrágább a jegy. Tanya, orosz lány, Monica meg én szórakozunk. Goergeta, Attila nem jöttek. Georgeta hulla a költözéstől, Attila meg stresszes a költözéstől. Én mi legyek? Kedden lakáslátogatás. Ha van internet, és maradhatok márciusig, maradok. Monica és Tanya drezdai látogatást terveznek, csak 1 óra busszal. Még mindig nehezen megy a fapálcika. Tanya kért tőlem kölcsön szemfestéklemosót.

Mindenkitől elnézést kérek, akiknek nem válaszolok rögtön, és megígérem, hogy egyszer majd fogok. Nem akarok ilyen elfoglalt izének tűnni, de tényleg sokkal több mindent csinálok egyszerre, mint eddig.

Nagyon szeretek mindenkit otthon. A munkahelyen napközben nem lehet telózni egyáltalán, néha ebédidőben 1-2 percre sikerül, de eleget bámulok monitorokat, telefonokat...

Holnap újra tréning.

wc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése